maandag 1 februari 2016

Loop Je Fit - Start To Walk© Jacques Lagaese
Ben je een beginnende loper? Dan is er ‘Start to run’ Onder de vleugels van een ervaren sportbegeleider leer je in 10 weken tijd volgens de beproefde start-to-run’-methode 5 km lopen, ongeacht je leeftijd en basisconditie.

Ben je al een loper? Maar loop je liever in groep? Tijdens het joggen vind je motiverende tips en schema's die op jouw niveau aansluiten. Voor beginners lopen we van 5 naar 8 km . Voor gevorderden van 8 km naar 10 km! De groep vertrekt samen en splitst op per niveau. Deelnemers krijgen via mail wekelijks tips toegestuurd.
© Jacques Lagaese
Hou je het liever rustig? Dan hebben we ook ‘Start to walk’: Wandelen helpt mee hart- en vaatziekten en suikerziekte te vermijden. Het voorkomt overgewicht , verlaagt het cholesterolgehalte. Bewegen heeft een versterkende invloed op botten en spieren. Bovendien zorgt voldoende bewegen voor een betere fitheid, en treedt vermoeidheid minder snel op. We strekken gedurende een uurtje de benen in het park. Elke week is er een kleine variatie in het parcours. Ondertussen maken we afspraken over georganiseerde wandelingen in het weekend.

Kindersport in het park: Niets is leuker dan een verkwikkend uurtje sportief bezig zijn in de groene omgeving van een park! De lesgevers bedenken leuke spelletjes en uitdagende opdrachten voor kinderen die nog even willen uitwaaien. De ouders zijn tegelijkertijd bezig met Loop je Fit of Start to walk.
© Jacques Lagaese
Wanneer: 
Loop je fit: elke woensdag en vrijdag van 17.02.2016 - 27.05.2016 van 18u tot 19u,gratis proefles op 17.02.2016.
Start to walk en Kindersport: enkel op woensdag van 17.02.2016 - 27.05.2016 van 18u tot 19u
Info-avond op woensdag 3 februari om 20u in GC Essegem Sportbeleving in Brussel: ontmoeting met ‘Les Gazelles’

Waar: 
Boudewijnpark Jette. Afspraak op de parking achter het station van Jette
Voor wie: 
Voor iedereen die aan zijn conditie wil werken!
Leeftijd: 
Iedereen is welkom
Extra info: 
Lopen en Kindersport:15 EURO | KWB-leden 5 euro- Wandelen: 5 EURO, gratis voor kwb-leden
Een samenwerking van kwb Laken-Jette met: 
GC Essegem, CM, VGC Sportdienst, Brussel loopt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten